Bungalow
Tuin
Omgeving
Activiteiten
Prijzen/bezetting
Route
Links
Contactformulier

Luieren of actief zijn: alles kan!
Uiteraard leent de omgeving zich prima voor allerlei watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, zwemmen (uitstekende kwaliteit buitenwater), kanoën, waterfietsen, motorbootvaren of vissen. Misschien kunt u met enkele lessen de eerste beginselen van het zeilen onder de knie krijgen. Ook meevaren op een skûtsje is een belevenis!
Het is mogelijk een eigen boot mee te brengen (trailerhelling en bootkraan op 2 minuten loopafstand), of er één te huren. Verder zijn er diverse rondvaartbedrijven in de directe omgeving.
Ga eens kijken bij een typische Friese sport als kaatsen, fierleppen of skûtsjesilen.
Maar ook wandelen, flora en fauna bekijken (meerdere vogelhutten) of fietsen (te huur op het park) zijn prima activiteiten. En wat te denken van de prachtige Friese steden, die binnen handbereik liggen. Ook een bezoek aan de bruisende universteitsstad Groningen is zeer de moeite waard.
Een dagtrip naar een van de Waddeneilanden mag bij een langer verblijf eigenlijk niet ontbreken (afvaarten in Harlingen: Vlieland/Terschelling, Holwerd: Ameland en Lauwersoog: Schiermonnikoog).
Huurders van ons huis kunnen in het zomerseizoen gratis gebruik maken van een prachtig verwarmd openluchtzwembad op de camping. Ook het gebruik van twee kayaks is bij de huurpijs inbegrepen.
De Buitenplaats heeft verder tennisbanen en een midgetgolfbaan.